Doneren    286

Net zoals de jaarfeesten in Eindhoven waaraan je gratis kan deelnemen op vrijwillige donatie basis, bieden we de informatie op deze website ook gratis aan, zonder inkomsten uit reclame e.d.. De reclame en verwijzingen naar andere website´s die je hier vindt zijn hier ook gratis geplaatst zonder dat hier een tegenprestatie voor gevraagd wordt; zoals een betaling, een donatie, of het plaatsen van een link naar deze website.
Alles is dus geheel op vrijwillige donatie basis.

Deze website kost dus alleen maar; de hosting, de domeinnaam, de informatie die o.a. in de vorm van boeken verzameld wordt voor onderzoek voor het schrijven van de artikeltjes die je hier vindt. Dit betaal ik allemaal vanuit m'n salaris als part-time verpleegkundige in de wijk. Donaties zijn dus van harte welkom om deze website te bekostigen, iedere éénmalige bijdrage, hoe klein ook, is welkom.

Wanneer je deze websites inspirerend vindt, kan je deze ondersteunen door hier af en toe eens reclame voor te maken, of door een klein bedrag te doneren. Dit kan met de onderstaande PayPal knop.